HELLO ÚJRA DEBRECEN! (Megtelt)

Találkozzunk ismét személyesen egy kötetlen beszélgetés erejéig, ahol még többet megtudhatsz a cégünkről, és karrier lehetőségeinkről!☕🤝

Az ALDI-val leggyakrabban bevásárló kosárral a kezünkben találkozunk, azonban az AIIS sokkal több ennél. Az ALDI SÜD vállalatcsoport számára, nemzetközi színtéren nyújtunk IT és üzleti szolgáltatásokat. A remote munkavégzésnek köszönhetően országszerte dolgoznak kollégáink, de irodáink nyitva állnak jelenleg két lokáción is, Budapesten és Pécsett. Már több, mint 550 fővel nap mint nap egymást támogatva, közös erővel biztosítjuk az ALDI világ IT hátterének zavartalan és stabil működését. Az AIIS az elmúlt 5 évben folyamatosan növekedett, és a terjeszkedés tovább folytatódik, így junior pályakezdőktől szenior IT szakemberekig mindenkit várunk nyitott pozícióinkra.

Eseményünkön az AIIS Jump-Start-ról is megtudhatsz mindent, azaz a legújabb programunkról is megtudhatsz mindent, amelyben segítünk, hogy az angol mellett, az egyik legkeresettebb európai nyelvet, a németet is elsajátítsd, így a technikai tréningek mellett intenzív nyelvtanfolyamot is biztosítunk számodra.

Szeretettel várunk kávéval, üdítővel, és finom ALDI péksüteményekkel.

Csatlakozz hozzánk irodai pozícióban akár Debrecenből és légy részese a további sikersztorinak!

Program:
  • 17.00 – 17.15 – Megérkezés, regisztráció
  • 17.30 – 19.00 – Előadások – Többek között egyenesen Szabados Gábortól (Ügyvezető) ismerheted meg az ALDI IIS vízióját, valamint további előadóinktól érdekes és gyakorlati információkat kapsz az egyes munkakörökről, a jelentkezés módjáról, előre lépési lehetőségekről, és bepillantást nyerhetsz a mindennapi életünkbe.
  • 19.00 – 20.00 – Szabad networking a kollégáinkkal
  • 20.00 – Kapuzárás

A programban a változás jogát fenntartjuk!

Az esemény INGYENES, azonban REGISZTRÁCIÓHOZ kötött. A foglaláshoz használd az időpontfoglaló rendszerünket.

Időpont foglalása

Bármilyen kérdés esetén írj nekünk az aiisrecruitment@aldi-sued.com-ra, tárgy mezőben megjelölve a „Hello Debrecen”-t.

Nézz körül az ALDI Magyarország Youtube csatornáján, és tudj meg többet az AIIS-ről kollégáink szemszögéből!