Találkozz velünk akár az otthonod kényelméből! (Megtelt)

Online toborzónapunkon most kötetlenül beszélgethetsz Kollégáinkkal, akik mindent elárulnak karrierlehetőségeinkről!  

Ne ijedj meg, ha úgy érzed, nem vagy elég tapasztalt. Mi pályakezdőként, pályamódosítóként is várjuk a jelentkezésed, hiszen, az ALDI IIS-nél sok-sok értékes tudásra tehetsz szert.

A beszélgetés során kérdezhetsz újonnan indult JumpStart programunkról is, ahol a technikai tréningek mellett segítünk, hogy német nyelvtudásodat is fejleszd.

Ha szeretnél Te is részt venni egy online találkozón, csupán annyi a dolgod, hogy időpontot foglalsz a regisztrációs felületünkön! Még CV-vel sem kell bajlódnod!

A beszélgetések Teams-en keresztül fognak lezajlani. Az ehhez szükséges link a regisztrációd után 48 órán belül, a megadott e-mail címre fog érkezni.

Várunk egy harminc perces ismerkedésre 11.23-án, szerdán, reggel 8:00 és este 20:00 óra közötti intervallumban.

De mivel foglalkozik pontosan az ALDI International IT Services?

Az ALDI-val leggyakrabban bevásárló kosárral a kezünkben találkozunk, azonban az AIIS sokkal több ennél. Az ALDI SÜD vállalatcsoport számára, nemzetközi színtéren nyújtunk IT és üzleti szolgáltatásokat. A remote munkavégzésnek köszönhetően országszerte dolgoznak kollégáink, de irodáink nyitva állnak jelenleg két lokáción is, Budapesten és Pécsett. Már több, mint 550 fővel nap mint nap egymást támogatva, közös erővel biztosítjuk az ALDI világ IT hátterének zavartalan és stabil működését. Az AIIS az elmúlt 5 évben folyamatosan növekedett, és a terjeszkedés tovább folytatódik, így junior pályakezdőktől szenior IT szakemberekig mindenkit várunk nyitott pozícióinkra.

Regisztrálj, és zárd a napot akár már egy ajánlattal!

Az esemény INGYENES, azonban REGISZTRÁCIÓHOZ kötött. A foglaláshoz használd az időpontfoglaló rendszerünket.

Időpont foglalása

Bármilyen kérdés esetén írj nekünk az aiisrecruitment@aldi-sued.com-ra, tárgy mezőben megjelölve az „Online Toborzónap”-ot.

Nézz körül az ALDI Magyarország Youtube csatornáján, és tudj meg többet az AIIS-ről kollégáink szemszögéből!